Wil jij meer rust en balans in je leven als ondernemer?

We hebben vaak verschillende rollen die we spelen als ondernemer. Als ouder, partner, familielid, goede vriend en man/vrouw zijn er meerdere aspecten van ons leven die continue om aandacht vragen. Wat soms voor onrust en frustratie zorgt bij jezelf.

Dat je het niet goed doet en mensen verwaarloost. Het gevoel dat je jezelf voorbij vliegt en dit te kosten gaat van jezelf en je bedrijf.

Hoeveel mutsen draag jij als ondernemer?

Hoe zou het voelen als je leert deze verschillende rollen van jezelf te balanceren? Zodat je meer rust ervaart en niet het gevoel hebt superveel ballen tegelijkertijd in de lucht te moeten houden.

Dat is voor zowel je omgeving als jou niet leuk. Want ze willen de versie van jou die volledig bij hun is en die niet met zijn gedachten stiekem ergens anders is.

Als vader, partner, lichtwerker, man, zoon en goede vriend heb ik zelf ook verschillende rollen in mijn leven. Die niet altijd even vlekkeloos in balans waren. Sterker nog er zijn vriendschappen kapot gegaan omdat ik er geen ruimte voor kon of wilde maken. Momenten dat mijn zoon zei dat zijn vader bijna niet met hem speelde en alleen aan het werk was.

Au.

Een partner die zei dat ze mij miste terwijl we in het zelfde huis woonde. Omdat ik er fysiek was maar mentaal en emotioneel niet. In mijn gedachten was ik nog met een andere rol en dingen bezig waardoor ik veel onrust en stress ervaarde. En mijn omgeving zich niet gewaardeerd voelde.

Dit herken je misschien zelf wel en diep van binnen wil je dit niet meer. Maar het hoe vind je wat lastig. Daarom organiseer ik nu een gratis webinar waarbij ik je meeneem in mijn eigen verhaal en de valkuilen deel waar ik in gedonderd ben zodat jij niet hetzelfde hoeft te doen. Met humor, kwetsbaarheid en een spiritueel sausje deel ik inzichten en praktische tools die jou helpen meer balans te brengen in je leven.

Zet 4 april om 20.30 in je agenda en sluit virtueel aan!

Via onderstaande link kan je aanmelden voor het webinar.

RSS
Follow by Email
Facebook20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram20