Welkom bij mijn gratis 5-daagse video cursus over intuïtie! Als je nieuw bent met spiritualiteit en intuïtie, maar nieuwsgierig bent en er verder mee aan de slag wilt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Als spiritueel coach heb ik gemerkt dat veel mensen worstelen met het vertrouwen op hun intuïtie. Daarom heb ik deze cursus opgenomen om je te helpen je intuïtie te ontwikkelen en te vertrouwen.

Wat kun je verwachten van deze cursus?

  • Je leert wat intuïtie precies is op een nuchtere en makkelijk toepasbare manier. Ik deel mijn grootste inzichten en fouten die ik maakte op een kwetsbare en open manier, zodat jij ze niet hoeft te maken.
  • Ik leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en die kritische stem in je hoofd kunt loslaten. Ik laat je zien hoe je omgaat met je ego en de geluiden van je omgeving, en hoe je deze kunt uitfilteren voor jezelf, zodat de stem van je hart duidelijker hoorbaar is voor jou.
  • Ik laat je zien hoe je je intuïtie verder kunt ontwikkelen en hoe het je grootste cadeau kan worden om het leven te creëren wat jij diep van binnen wilt. Ik leg uit wat er precies voor nodig is om deze verbinding zuiver te houden, zodat er geen ruis op komt waardoor je de boodschappen niet kunt ontcijferen.
  • Ik laat je zien hoe je intuïtie kunt gebruiken in je dagelijks leven. Het is mooi om te weten wat je intuïtie is en het verschil met die innerlijke criticus, maar het toepassen in je dagelijks leven kan een uitdaging zijn. Ik leg uit hoe je de tekens in de omgeving en bij jezelf kunt herkennen en hoe je het op aards niveau kunt manifesteren. Ik geef ook een persoonlijk voorbeeld uit mijn eigen leven!
  • Je krijgt veel inzichten en opdrachten die jou helpen meer inzicht te krijgen in hoe jouw intuïtie en het universum met jou persoonlijk communiceren.

Waarom jij deze cursus zou moeten volgen:

  • Je bent nieuwsgierig naar je intuïtie en voelt dat je er klaar voor bent om hier mee aan de slag te gaan. Deze video cursus geeft jou alles wat je nodig hebt om nog meer vanuit je gevoel te gaan leven en je intuïtie te gaan gebruiken.
  • Heldere uitleg over dit onderwerp door iemand die alle valkuilen weet en er in is gevallen. Dat scheelt jou weer een hele hoop tijd en energie als jij dit niet hoeft te doen;)
  • Als jij een betere verbinding met jezelf en anderen om je heen wilt gaan ontwikkelen is deze cursus voor jou een eerste mooie stap hierin.

Laat hier onder je gegevens achter en dan krijg je de cursus in je mailbox! Check voor de zekerheid je spam mapje:)

RSS
Follow by Email
Facebook20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram20