holistische ondernemer

Duidelijke en intuïtieve antwoorden op al je persoonlijke en zakelijke vragen in 1 sessie

Als spirituele ondernemer heb je zowel met persoonlijke als zakelijke processen te maken. En dan kan het lastig zijn om in je eentje het antwoord te vinden op de uitdagingen die je ervaart. In zulke gevallen is het fijn om iemand naast je te hebben die met je mee kan kijken.

Vanuit een holistisch oogpunt kijk ik naar jou als mens en ziel. Dus niet alleen het fysieke en mentale aspect maar ook de emotionele en spirituele onderlaag die er onder je huidige uitdagingen zitten.

Omdat je zelf ook met energie en bewustzijn werkt binnen je onderneming of de ambitie hebt dit (nog) meer te gaan belichamen, is het fijn als je met iemand samenwerkt die hier ruime ervaring in heeft.

Waarom zou een Soul Business Reading kunnen helpen

Met een Soul Business Reading kan ik mij afstemmen op jouw intuïtie en ziel. Daarnaast maak ik contact met je spirituele gidsen en geef ik de boodschappen door die ze voor je hebben wat betreft de persoonlijke en zakelijke uitdagingen die je hebt. Hierdoor help ik je uit te zoomen op de situatie die je nu ervaart en het grotere plaatje ervan te kunnen zien. Wat de les is en hoe je deze situatie kan veranderen. De Soul Business Reading neem ik op zodat je het rustig kan terugkijken later wanneer je wilt.

Als intuïtief Business coach lever ik energetisch maatwerk afgestemd op jouw bedrijf en vertaal ik de boodschappen en tips op een heldere en praktische manier. Voor mij ligt de kracht in het vinden van de antwoorden in jezelf. Dit is ook het belangrijkste uitgangspunt in deze sessies.

Een Soul Business Reading brengt je:

 • directe inzichten en helderheid in de uitdagingen die je ervaart als ondernemer en mens
 • praktische handvatten die je gelijk kan toepassen binnen je bedrijf
 • healing van de blokkades op alle lagen van het menselijk bestaan
 • duidelijkheid over het pad wat voor jou klaar ligt als mens en ondernemer
 • helderheid over je zielsmissie op Aarde

Waarmee kan een Soul Business Reading helpen

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kan je vragen stellen. Op persoonlijk vlak kan je denken als vragen zoals:

 • Hoe kan ik de beste balans vinden tussen mijn werk en privéleven?
 • Welke patronen en belemmerende overtuigingen mag ik loslaten?

Op zakelijk vlak zou dit bijvoorbeeld kunnen zijn:

 • Hoe kan ik het beste mijn doelgroep bereiken?
 • Wat kan ik nog eventueel toevoegen of veranderen aan mijn aanbod?
 • Weet dat geen enkele vraag op dit gebied gek is of vergezocht.

Twijfel je of een 1 of meerdere vragen van jezelf passen bij een Soul Business Reading?

Voor welke ondernemers is de Soul Business Reading geschikt

De Soul Busines Reading sluit naadloos aan op de visie, drijfveer en verlangens die bewuste ondernemers hebben. Waar je staat met je bedrijf is niet van belang. Zowel startende als ervaren ondernemers zijn welkom.

Wil je zelf een bedrijf starten? Ook dan ben je helemaal welkom. Maar ook voor ondernemers die nog niet zo bekend zijn met spiritualiteit, energie en bewustzijn is mijn aanbod interessant om een extra dimensie te geven aan hun bedrijf en persoonlijk leven.

Hoe werkt een Soul Business Reading

In onderstaande video van een eerder opgenomen Soul Business Reading leg ik uit hoe ik mij voorbereid en wat mijn werkwijze is.

Mijn werkwijze is uniek en daarom zo waardevol. Aan de hand van wat jouw spirituele gidsen delen, samen met de spiegels waar ik het over heb in de video vanuit de buitenwereld, kan ik prachtige boodschappen geven die gelijk tot de kern van de uitdaging gaan waar je tegenaan loopt. Waardoor er onmiddellijk inzichten komen die je helpen hier anders tegenaan te kijken.

Er is niks zweverigs aan. Het is een andere manier van communicatie en coaching dan er gebruikt wordt over het algemeen voor ondernemers. De sessies neem ik altijd op voor je. Zodat je rustig in je eigen tijd het kan terugkijken zoals je wilt.

Soul Business Reading reviews

Samen aan de slag

Samen gaan we in gesprek en onderzoeken we welke antwoorden er naar voren mogen komen. Ik help je af te stemmen op je intuïtie en geef ik de boodschappen door die je spirituele gidsen hebben rondom de thema’s waar je momenteel mee stoeit.

Het geeft je helderheid, rust en een duidelijke handvatten waar je gelijk mee aan de slag kan gaan. Na de reading houden we 5 dagen contact via WhatsApp zodat ik je kan helpen alle inzichten toe te passen voor blijvende verandering ter integratie.

Veelgestelde vragen over de Soul Business Reading

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kan je vragen stellen.

Op persoonlijk vlak kan je denken als vragen zoals:

 • Hoe kan ik de beste balans vinden tussen mijn werk en privéleven?
 • Welke patronen en belemmerende overtuigingen mag ik loslaten?

Op zakelijk vlak zou dit bijvoorbeeld kunnen zijn:

 • Hoe kan ik het beste mijn doelgroep bereiken?
 • Wat kan ik nog eventueel toevoegen of veranderen aan mijn aanbod?
 • Weet dat geen enkele vraag op dit gebied gek is of vergezocht.

Twijfel je of een 1 of meerdere vragen van jezelf passen bij een Soul Business Reading?

Stuur dan een mail/DM waarin we samen gaan kijken.

Het tarief voor een Soul Business Reading is € 222,- excl. BTW.