Naast mijn (buiten) gewone readings op het persoonlijke en spirituele vlak geef ik ook zakelijke readings.

Voor iedere ( spirituele) ondernemer die met vragen zit over de huidige koers van zijn of haar bedrijf.

Merk je als ondernemer dat je vast loopt op welk vlak van je bedrijf dan ook kan een zakelijke reading je inzichten geven in de reden waarom!

Ik maak contact met jouw energie en die van je bedrijf en samen kijken we wat jullie beiden nodig hebben om de volgende stap te nemen✨

Mag je een andere koers gaan varen? Dingen juist toevoegen of weglaten? Zijn er (on)bewuste overtuigingen die jouw zakelijke groei afremmen.

Spoiler alert: vaak is dat het geval🙃

Soms kan een kleine verandering een enorme impact hebben op je bedrijf en jezelf.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent gestagneerd of achteruit gegaan qua omzet
  • De passie en joy die je had in je bedrijf is weggeslibt
  • Je twijfelt of dit het juiste pad is voor jou op zakelijk gebied
  • Als mens/ziel ben je zoekende naar jouw manier van ondernemen
  • Diep in je hart voel je dat spiritualiteit en ondernemen samen met elkaar kunnen gaan
  • Je wilt de belemmerende overtuigingen en patronen doorbreken rondom je onderneming

Er klikte iets in mij

Als lichtwerker en spiritueel ondernemer herkende ik deze punten in mijn eigen onderneming en vroeg ik mij af hoe ik ze kon aanpakken. Ik kreeg dagelijks berichten van business coaches die mij met alle liefde wouden helpen maar ik miste de spirituele kant in hun aanpak en visie.

Toen klikte er iets in mij. Als ik readings voor mensen kon doen zou ik dit dan ook voor het bedrijf van iemand kunnen doen? Het antwoord was al snel ja.

Want ook jouw bedrijf heeft een energie en aura die gelezen kan worden. Jouw bedrijf heeft je zoveel te vertellen wat het nodig heeft om verder te groeien. Wat er eventueel anders mag in je aanpak en mindset.

Om de volgende stap te nemen. En dat is soms eng. Want het vraagt om naast je bedrijfsvoering ook te kijken hoe je staat in het leven op het gebied van geld, zelfliefde en commitment etc.

Wat jij gelooft word werkelijkheid

Alles wat jij gelooft over jezelf word werkelijkheid. Dus ook in je bedrijf. Geloof je dat je niks kan verdienen met het gene wat je nu doet. Dan zal deze innerlijke waarheid gespiegeld worden in de buitenwereld doordat je letterlijk niks verdient.

Onthou dat het 80% energie is 20% fysieke actie.

Als je klaar bent om de volgende stap te nemen en het fijn vind als ik afstem op jouw bedrijf en wat het nodig heeft stuur dan thomas@alignedliving.energy een mailtje en dan plannen we samen een afspraak in!

Een Soul Business Reading kost 222 euro inclusief btw.

De Soul Business Reading vind online plaats via een call die we samen inplannen en neem ik op zodat je die in alle rust kan terugkijken wanneer jij dit wilt:)

Na de reading heb je vijf werkdagen whatsapp contact met mij om jou te helpen alles wat er tijdens de Soul Business Reading is aangeraakt en gedeeld te kunnen integreren.

RSS
Follow by Email
Facebook20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram20